partner worden?

Naast ondernemers en uitzendbureaus, die de gelegenheid bieden aan expats, die zij naar Nederland halen, om te huisvesten in Nederland, kunnen ook particulieren, partner worden met mij en mijn onderneming. 

 

In beginsel door alleen ondernemers/uitzendbureaus de mogelijkheid te bieden om expats te huisvesten in dan wel bij mijn accommodaties, ontzorg ik de expats van hun zorgen. Hoewel de huisvesting van expats, middels tussenkomst van ondernemers en/of uitzendbureaus, gaat, bied ik met betrekking tot partnerschap, particulieren ook de mogelijkheid aan om partner te worden met mij en mijn onderneming.

 

Indien u particulier bent en over een geschikte accommodatie, ten behoeve van het huisvesten van expats, beschikt en de accommodatie aan mij ter beschikking wil stellen, dan kunnen wij partners worden! 

 

Bent u dus ook een ambitieuze ondernemer en/of uitzendbureau en zoekt u ook huisvesting voor expats en/of bent u een particulier die over een geschikte accommodatie beschikt, dan kom ik graag in contact met u.

 

U kunt als particulier en/of ondernemer via het contactformulier contact met mij op nemen. 

Frits Rutjens

Huisvesting Expats in

Zuidoost-Brabant & Limburg

Portfolio

Communicatie

Ambitieus

Klantgericht

Zicht op de markt

 

Contact

Frits Rutjens

T: 06-45979205
E: info@fritsrutjens.nl