werkwijze

·       Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek

Ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met u over de verhuur van een woning aan expats. Hierbij licht ik mijn werkwijze en visie toe als verhuurder. Al sinds 2012 ben ik de schakel en de bemiddeling tussen uitzendbureaus van buitenlands personeel en vastgoedeigenaren.

·       Stap 2: Huurvoorstel en heldere afspraken

Na de inventarisatie van uw behoefte, ontvangt u van mij een duidelijk huurvoorstel/huurovereenkomst. Het huurvoorstel/huurovereenkomst is gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van de woning. Na akkoord op het huurvoorstel/huurovereenkomst ondertekenen wij samen het voorstel/de overeenkomst.

 

·       Stap 3: Huurovereenkomst

De huurovereenkomst ontvangt u van mij, nadat wij akkoord zijn gegaan en de overeenkomst hebben ondertekend. In de overeenkomst zijn de gemaakte afspraken vastgelegd. De huurovereenkomst is tussen u en mij en is de basis voor de verhuur en de onderling gemaakte afspraken, zoals: de looptijd van het contract, de hoogte van de huurprijs, het beheer en de opzegtermijn. Nadat de huurovereenkomst door u en mij is getekend zal de sleutel/pas-overdracht plaatsvinden.

 

·       Stap 4: Sleuteloverdracht en inchecken

Tijdens de sleuteloverdracht zal er een definitieve inspectie van de woning volgen en ontvangt u een rapport met foto’s van de op dat moment geconstateerde situatie. Mijn woningen worden compleet ingericht en opgeleverd. Alle gebreken worden dan genoteerd.

 

·       Stap 5: Controle

Controles worden, indien gewenst, vooraf ingepland en uiteraard stel ik u dan wel de bewoners op de hoogte. Al dan niet ontvangt u na een controle een rapportage, inclusief foto’s van eventuele bijzonderheden per e-mail en/of WhatsApp. Mocht er onderhoud of een kleine reparaties tijdens de gehuurde periode nodig zijn, dan los ik dit voor op!

Frits Rutjens

Huisvesting Expats in

Zuidoost-Brabant & Limburg

Portfolio

Communicatie

Ambitieus

Klantgericht

Zicht op de markt

 

Contact

Frits Rutjens

T: 06-45979205
E: info@fritsrutjens.nl