Over mij

Mijn naam is Frits Rutjens. 

 

Nederland heeft een groot tekort aan geschikte huisvesting voor expats. Als ondernemer in de vorm van een eenmanszaak, realiseer, beheer en verhuur ik kwaliteitshuisvesting voorzien van moderne woon- en ontspanningsfaciliteiten, in de provincie Limburg en Zuidoost-Brabant, aan werknemers van uitzendbureaus, die voor korte of lange periode in Nederland werkzaam zijn en/of verblijven. 

 

In beginsel zijn de woningen en/of kamers geschikt voor alle expats. Ik verhuur accommodaties sinds 2012 aan expats, middels tussenkomst van een uitzendbureau. Omdat mijn bedrijfsvoering een eenmanszaak betreft, ben ik voor iedereen informeel en snel te bereiken. De lijnen zijn hierdoor ook kort. 

Mijn visie is dat iedereen een warm onderkomen heeft en zich thuis voelt in een “vreemde” omgeving.

Mijn missie is dan ook om alle expats te voorzien in de primaire voorzieningen, zoals ieder huishouden die nodig achtten in Nederland. Hierdoor ontzorg ik de expats en de uitzendbureau op alle aspecten. 

 

Al mijn accomodaties zijn op tactische locaties gevestigd, waardoor alle expats die al dan niet in het bezit zijn van een vervoermiddel, in ieder geval met het openbaar vervoer kunnen reizen. Tevens zijn mijn accommodaties ruim opgezet en bieden de accommodaties veel privacy.  

Frits Rutjens

Huisvesting Expats in

Zuidoost-Brabant & Limburg

Portfolio

Communicatie

Ambitieus

Klantgericht

Zicht op de markt

 

Contact

Frits Rutjens

T: 06-45979205
E: info@fritsrutjens.nl