Huisvesting

Nederland heeft een groot tekort aan geschikte huisvesting voor expats. Ik realiseer, beheer en verhuur ik kwaliteitshuisvesting , voorzien van moderne woon- en ontspanningsfaciliteiten, in de provincie Limburg en Zuidoost-Brabant, aan werknemers van uitzendbureaus, die voor korte of lange periode in Nederland werkzaam zijn en/of verblijven. 

 

In beginsel zijn de woningen en/of kamers geschikt voor alle expats. Mijn visie is dat iedereen een warm onderkomen heeft en zich thuis voelt in een “vreemde” omgeving. Mijn missie is dan ook om alle expats te voorzien in de primaire voorzieningen, zoals ieder huishouden die nodig achtten in Nederland. Hierdoor ontzorg ik de expats en de uitzendbureau op alle aspecten. 

 

Al mijn accomodaties zijn op tactische locaties gevestigd, waardoor alle expats die al dan niet in het bezit zijn van een vervoermiddel, in ieder geval met het openbaar vervoer kunnen reizen. Tevens zijn mijn accommodaties ruim opgezet en bieden de accommodaties veel privacy.  

 

Ik ben (graag) een partner voor organisaties/uitzendbureaus die op zoek zijn naar kwalitatief goede huisvesting voor expats. Ik bied sinds 2012 een breed aanbod aan verschillende woningtypen aan. Dit varieert van tweekappers tot aan vrijstaande woningen. Op basis van uw specifieke wensen en eisen, bied ik de expats een passende huisvesting.

 

Alle woningen zijn volledig gestoffeerd & gemeubileerd. Daarnaast kunnen alle knelpunten direct en snel verholpen worden. Hierdoor is er geen sprake van verborgen kosten achteraf. 

 

Ik speel graag in op de groeiende roep omtrent duurzaamheid en neem daarom mijn verantwoordelijkheid op het vlak van milieu. Al mijn woningen zijn gebouwd dan wel verbouwd met duurzame en recyclebare materialen. Daarnaast zijn de daken van de woningen voorzien van zonnepanelen ten behoeve groene energie. Op deze manier ontwikkel en realiseer ik energiezuinige woningen.

Frits Rutjens

Huisvesting Expats in

Zuidoost-Brabant & Limburg

Portfolio

Communicatie

Ambitieus

Klantgericht

Zicht op de markt

 

Contact

Frits Rutjens

T: 06-45979205
E: info@fritsrutjens.nl