Mijn bedrijf

 

Ik ben (graag) een partner voor organisaties/uitzendbureaus die op zoek zijn naar kwalitatief goede huisvesting voor expats. Ik bied sinds 2012 een breed aanbod aan verschillende woningtypen aan. Dit varieert van tweekappers tot aan vrijstaande woningen. Op basis van uw specifieke wensen en eisen, bied ik de expats een passende huisvesting.  

 

Alle woningen zijn volledig gestoffeerd & gemeubileerd

 

Ik speel graag in op de groeiende roep omtrent duurzaamheid en neem daarom mijn verantwoordelijkheid op het vlak van milieu. Al mijn woningen zijn gebouwd dan wel verbouwd met duurzame en recyclebare materialen. De woningen zijn goed geïsoleerd . Daarnaast zijn de daken van de woningen voorzien van zonnepanelen ten behoeve groene energie. Op deze manier ontwikkel en realiseer ik energiezuinige woningen.

 

Naast hetgeen wat ik aan organisaties en uitzendbureaus aanbied, kom ik ook graag in contact met particulieren dan wel ondernemers die een geschikte accommodatie aan mij ter beschikking willen stellen ten behoeve van het huisvesten van expats. U als particulier en/of ondernemer kan dan via het contactformulier contact met mij op nemen.

Frits Rutjens

Huisvesting Expats in

Zuidoost-Brabant & Limburg

Portfolio

Communicatie

Ambitieus

Klantgericht

Zicht op de markt

 

Contact

Frits Rutjens

T: 06-45979205
E: info@fritsrutjens.nl